• 0 Items - 0.00 RSD
    • Korpa je prazna!

Blog

Internet prodavnica proizvoda bez glutena.
Sa Safi Reform Mešavinom brašna bez glutena za mafine bez dodatog šećera, lako se pripremaju paleo mafini ili peciva bez glutena i bez mleka.
Potrebni sastojci:
Priprema:

Prvo izgnječiti banane viljuškom ili mikserom,nakom toga dodati biljnog mleka i iseckanu crnu čokoladu i na kraju dodati Safi Reform Mešavinu brašna bez glutena za mafine sa ukusom crne čokolade.

Sve dobro pomešati i rasporediti u pleh  dimenzija 30*20 cm.

Pečenje:

Peći u unapred zagrejanoj rerni na 180 stepeni (na programu sa ventilacijom) 35 min.

Napomena:

Uvek se pridržavajte recepta sa uputstva Lako bez glutena. Mešavinu brašna uvek dodati na kraju, po uputstvu. Čak iako vam se učini da je tečno, ne dodavati brašno mimo navedene količine. Pre konzumiranja sačekati da se pecivo prohladi.

Naša brašna bez glutena su potpuno drugačija od drugih mešavina: ne zahtevaju posebnu pripremu i obradu, brzo i jednostavno se pripremaju, svi recepti uvek uspevaju, dok je sastav prilagođen zdravoj ishrani, bez glutena, alergena, aditiva, soje, čak i bez kukuruza i pirinča, koji polako primaju osobine pšenice. Kada upoznate naše mešavine brašna bez glutena moćićete veoma lako da se pridržavate zdrave ishrane i izabrane dijete.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za proizvode iz našeg asortimana, molimo da nas kontaktirate na 069 214 33 79.

Zajedno smo sa vama od prvih koraka!

Lako bez glutena