• 0 Items - 0.00 RSD
    • Korpa je prazna!

Blog

Internet prodavnica proizvoda bez glutena.
lako_bez_glutena_mafin
Sa Safi Reform Mešavinom brašna bez glutena za mafine bez dodatog šećera, lako se pripremaju paleo mafini ili peciva bez glutena i bez mleka.

Napomena: Safi Reform mešavine u sebi ne sadrže jaja, ali ih u receptima zahtevaju.

Potrebni sastojci za 8 mafina:
Upotreba:

Sa Safi Reform Mešavinom brašna bez glutena za mafine sa smanjenim sadržajem ugljenih hidrata u odnosu na druge mafine bez glutena veoma lako se rukuje. Potrebno je samo umešati jaja, kokosovo ulje, dozvoljeni šećer, vodu, dodati mešavinu brašna po receptu i oblikovati testo po želji.

Priprema:

Ručnom mutilicom pomešati 4 jaja, 20 g kokosovog ulja ili 10g vode, 70 g vode, 40-50 g dozvoljenog šećera i zatim dodati 140 g Safi Reform Mešavine brašna bez glutena za mafine sa ukusom crne čokolade. Mešati do kremaste konzistencije I razdeliti smesu na 8 delova. Staviti testo u kalup za mafine I peći mafine u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni za 20 minuta (na programu za donje i gornje pečenje).

Napomena:

Uvek se pridržavajte recepta sa uputstva Lako bez glutena. Mešavinu brašna uvek dodati na kraju, po uputstvu. Čak iako vam se učini da je tečno, ne dodavati brašno mimo navedene količine. Pre konzumiranja sačekati da se pecivo prohladi.

 

 

 

 

 

Naša brašna bez glutena su potpuno drugačija od drugih mešavina: ne zahtevaju posebnu pripremu i obradu, brzo i jednostavno se pripremaju, svi recepti uvek uspevaju, dok je sastav prilagođen zdravoj ishrani, bez glutena, alergena, aditiva, soje, čak i bez kukuruza i pirinča, koji polako primaju osobine pšenice. Kada upoznate naše mešavine brašna bez glutena moćićete veoma lako da se pridržavate zdrave ishrane i izabrane dijete.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za proizvode iz našeg asortimana, molimo da nas kontaktirate na 069 214 33 79.

Zajedno smo sa vama od prvih koraka!

Lako bez glutena