Mešavina brašna bez glutena za mafine sa ukusom crne čokolade

Internet prodavnica proizvoda bez glutena.
%

520.00 RSD 230.00 RSD

 

 

Sa Safi Reform mešavinom brašna bez glutena za mafine sa ukusom crne čokolade, lako se pripremaju paleo mafini i druge poslastice bez glutena i bez mleka.

Upotreba: Sa Safi Reform mešavinom brašna bez glutena za mafine sa ukusom crne čokolade veoma lako se rukuje. Potrebno je samo umešati jaja, ulje, dozvoljeni šećer ili zaslađivač, vodu, dodati mešavinu brašna po receptu i oblikovati testo po želji.

Sastav: kokosovo brašno, zaslađivač (eritrit), skrob od tapioke, kakao prah, sredstvo za povećanje zapremine (natrijum hidrokarbonat – soda bikarbona), himalaja so, sredstvo za regulisanje kiselosti (limunska kiselina), sredstvo za zgušnjavanje (konjak guma). Ne sadrži dodati šećer.

NAJBOLJE UPOTREBITI DO 27.11.2021.

mafini bez glutena deklaracija
Od ukupnih ugljenih hidrata mešavine brašna 27,1 g je eritrit. Ovaj poliol ima sadržinu kalorija nula i isto toliko resorptivnih ugljeniuh hidrata.

Alergen info: Proizvod može da sadrži seme susama, seme slačice, celer, razne vrste oraha, sulfite, lupinu.
Proizvod se pakuje u vegan pogonu bez glutena!

Neto količina: 280g

Zemlja porekla i uvoz: Mađarska

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za proizvode iz našeg asortimana, molimo da nas kontaktirate na 069 214 33 79.

 

Out of stock

Za 8 mafina bez glutena: pomešati ručnom mutilicom 4 jaja, 20 g kokosovog ulja ili 10g vode, 70 g vode, 40-50 g zaslađivača (ili 10g Safi Reform Mešavine zaslađivača četvorostruke jačine), i zatim dodati 140 g Safi Reform Mešavine brašna bez glutena za mafine sa ukusom crne čokolade do kremaste strukture. Zatim razdeliti smešu u 8 većih komada i staviti u kalup za mafine (koji se ne lepi). Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni 20 minuta (na programu za donje i gornje pečenje).

Od Mešavine brašna bez glutena za mafine možete napravite i druge posastice.

RECEPT ZA ČOKOLADNE MAFINE BEZ GLUTENA I BEZ DODATOG ŠEĆERA

RECEPT ZA IŠLERE

RECEPT ZA PALEO-VEGAN BRAUNI

TOPLA ČOKOLADA

ČOKOLADNI PUDING

ŽERBO KUGLICE 

TORTA BEZ GLUTENA SA KREMOM UKUSA VANILE I SA JAGODAMA

Ostale recepte možete pogledati ovde.

Napomena: Uvek se pridržavajte recepta sa uputstva Lako bez glutena. Mešavinu brašna uvek dodati na kraju, po uputstvu. Čak iako vam se učini da je tečno, ne dodavati brašno mimo navedene količine. Pre konzumiranja sačekati da se pecivo prohladi.

Weight 0.280 kg