• 0 Items - 0.00 RSD
    • Korpa je prazna!

Blog

Internet prodavnica proizvoda bez glutena.
brzo
Za mešavine Lako bez glutena nisu potrebne nikakve pripreme i poznavanje pravila bezglutenskog kuvanja. Možete ih praviti u vašoj kuhinji, jesti odmah ili poneti sa sobom, ili ih možete praviti bilo gde na putu, a da vam ne oduzima dodatno vreme.
Nije nepoznato da ishrana bez glutena zahteva posebnu pripremu. Potrebno je odvojiti vreme za pronalaženje i kupovinu namirnica koje moraju biti deklarisane bez glutena, vreme za prilagođavanje recepata i posebnu pripremu testa. Bezglutenska ishrana je bazirana na pripremi hrane kod kuće, što je ujedno i najbezbedniji način. Svako brašno je drugačije, različito se ponaša, a za upoznavanje i savladavanje svake vrste brašna bez glutena potrebno je vreme.

“Jedan od najvećih problema bezglutenske dijete je ishrana van kuće: užine i ručkovi u vrtiću, školi, na poslu, đačke ekskurzije i putovanja, poslovni obroci i konferencije” .

Uvođenje u bezglutensku ishranu može biti teško, ali ga dobar plan i organzacija mogu učiniti lakšim.

Sve što vam je ovde potrebno već imate u kući: 1 posuda, kalup za pečenje, voda i jabukovo sirće ili isceđena limunka kiselina.
I vaših 5 minuta. Bukvalno.

Naša brašna bez glutena su potpuno drugačija od drugih mešavina: ne zahtevaju posebnu pripremu i obradu, brzo i jednostavno se pripremaju, svi recepti uvek uspevaju, dok je sastav prilagođen zdravoj ishrani, bez glutena, alergena, aditiva, soje, čak i bez kukuruza i pirinča, koji polako primaju osobine pšenice. Kada upoznate naše mešavine brašna bez glutena moćićete veoma lako da se pridržavate zdrave ishrane i izabrane dijete.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za proizvode iz našeg asortimana, molimo da nas kontaktirate na 069 214 33 79.

Sve mešavine koje vam je Lako bez glutena pripremio možete brzo i jednostavno pripremiti.  Olakšajte život bez glutena i napravite hleb, peciva, kiflice, krofne, mafine, palačinke i druga peciva bez glutena – veoma lako i sa sigurnošću. Sve recepte od naših proizvoda možete pogledati ovde.