• 0 Items - 0.00 RSD
    • Korpa je prazna!

Blog

Internet prodavnica proizvoda bez glutena.
lako-bez-glutena
Uz proizvode Lako bez glutena možete praviti bezglutenska peciva bez ikakvog prethodnog znanja i upotrebe kvasca i praška za pecivo. Bezglutenski hleb, kiflice, mafini, palačinke, krofne i druga peciva bez glutena – od sada svako može napraviti bez prethodnog poznavanja bezglutenskih mešavina!

Navikli smo da se hrana bez glutena priprema teško i da često ne uspe. Početnicima u bezglutenskom kuvanju potrebno je poznavanje pravila i tehnike obrade bezglutenskih testa. Pogrešnim rukovanjem testo bez gutena može se lako pretvoriti u gumasto i nejestivo.

Hrana bez glutena ne mora da bude komplikovana i naši proizvodi će vam to dokazati.

S obzirom da bezglutenska brašna nemaju prirodnog lepka, odnosno glutena, u sebi, za lakšu upotrebu brašna bez glutena moraju sadržati dodatke, kako bi se brašno ponašalo kao glutensko. Ulogu lepka u bezglutenskim proizvoda Lako bez glutena preuzimaju prirodni dodaci: brašno od psilijuma, brašno od bambusa i soda bikarbona. Naši proizvodi ne sadrže aditive i šećer i u tome je velika prednost svih naših bezglutenskih mešavina.

Pored toga, ovako pripremljene mešavine brašna bez glutena su veoma jednostavne za upotrebu i ne postoji način da ne uspeju. Potrebno je samo pratiti uputstva sa etiketa i pridržavati se recepata i uspeh je zagarantovan.

Naša brašna bez glutena su potpuno drugačija od drugih mešavina: ne zahtevaju posebnu pripremu i obradu, brzo i jednostavno se pripremaju, svi recepti uvek uspevaju, dok je sastav prilagođen zdravoj ishrani, bez glutena, alergena, aditiva, soje, čak i bez kukuruza i pirinča, koji polako primaju osobine pšenice. Kada upoznate naše mešavine brašna bez glutena moćićete veoma lako da se pridržavate zdrave ishrane i izabrane dijete.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za proizvode iz našeg asortimana, molimo da nas kontaktirate na 069 214 33 79.

Sve recepte za slana i slatka peciva i poslastice bez glutena možete pogledati ovde.

Proizvodi Lako bez glutena pogodni su za osobe na bezglutenskoj ishrani, koji imaju alergije i intolerancije na glutenske žitarice, mleko, jaja, soju, orašaste plodove, za osobe sa dijabetesom i drugim ograničenjima u ishrani, ali i za sve one koji vode računa o zdravim namirnicama i koriste sirovine sa smanjemin procentom ugljenih hidrata. Proizvodi ne sadrže kukuruz, pirinač i krompir i po tome se izdvajaju od svih bezglutenskih smeša na našem tržištu.