• 0 Items - 0.00 RSD
    • Korpa je prazna!

Blog

Internet prodavnica proizvoda bez glutena.

 

Pomoću Safi Reform Mešavine brašna za palačinke lako se mogu pripremiti i američke palačinke bez glutena i bez mleka.

Safi Reform mešavine u sebi ne sadrže jaja, ali ih u receptima zahtevaju.
Potrebni sastojci za 5 porcija:
Upotreba:

Sa Mešavinom brašna za palačinke veoma lako se rukuje. Potrebno je samo umešati vodu, jaja, kokosovo ulje, so, dodati mešavinu brašna po receptu i smesa za pečenje palačinki je spremna. 

Priprema:

Ručnom mutilicom izmešati vodu sobne temperature, jaja, kokosovo ulje, malo soli, pa tek onda dodati mešavinu brašna za palačinke i brzim pokretima izmešati. Nakon toga pustiti mešavinu da se odmori 15 minuta, pa ispecite palačinke u vrućem, nauljenom tiganju na srednjoj temperaturi. 

Jedna strana palačinke se peče otprilike od 2 do 2,5 minuta.

Palačinke filujte po želji medom, kremom, čokoladom, jedite uz voće, kako ko voli.

Prijatno!

Napomena:

Testo upija malo ulja! Uvek se pridržavajte recepta sa uputstva Lako bez glutena. Mešavinu brašna uvek dodati na kraju, po uputstvu. Čak iako vam se učini da je tečno, ne dodavati brašno mimo navedene količine.

Naša brašna bez glutena su potpuno drugačija od drugih mešavina: ne zahtevaju posebnu pripremu i obradu, brzo i jednostavno se pripremaju, svi recepti uvek uspevaju, dok je sastav prilagođen zdravoj ishrani, bez glutena, alergena, aditiva, soje, čak i bez kukuruza i pirinča, koji polako primaju osobine pšenice. Kada upoznate naše mešavine brašna bez glutena moćićete veoma lako da se pridržavate zdrave ishrane i izabrane dijete.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za proizvode iz našeg asortimana, molimo da nas kontaktirate na 069 214 33 79.

Zajedno smo sa vama od prvih koraka!

Lako bez glutena